16 okt. 2011

Skolarbete

En av sonens läxor till veckan bestod i att utav skräp tillverka ett djur. Jag vet inte hur det är med andra föräldrar men det slutade med att mannen satt och klippte och klistrade. Här kan ni se resultat av min mans skolprojekt sonens skolprojekt.

3 kommentarer:

heffamamman sa...

Osedvanligt snygg kreation. "Jag vill haaa den"! hojtar Heffaklumpen. Så vill ni nån gång bli kvitt odjuret så kan ni posta det till Muminlandet. :)

Dosiss sa...

Heffamamman; om du vill ha en lugn eftermiddag sâ plockar du fram âtervinningssäcken pâ köksbordet och lâter Heffaklumpen göra hur mânga roliga djor, monster som han vill:) Det fungerar även pâ pappor har jag märkt....

heffamamman sa...

I vårt hus är Heffapappan lika kreativ som en död fluga. På ett ungefär. ;-) Fast han är duktig på att berätta egna påhittade historier till barnen. Katten Findus och en viss Tjuren Buu är huvudpersonerna.

Och vi ruskiga sydfinländare samlar inte plast skilt för återvinning utan allt hamnar i samma soppåse. Vilket min mamma alltid förfäras över när hon besöker oss. Glas, metall och papper sorterar vi förstås.

Ni får ge pappa *ööhhh* SONEN en klapp på axeln då för välutfört arbete. :D